my content

Hirdetés

Képes idézetekKépes idézetek


A barátok olyanok mint a csillagok. Nem mindig látjuk őket, de tudnunk kell, hogy léteznek.A barátság aranyfonál, mely könnyen elszakadhat. Össze lehet kötni ugyan, de a csomó örökre megmarad!A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban. (George Eliot)Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is.


Charles Darwin
A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál. (Charles Darwin)A tudat, hogy szerethetsz és szeretnek olyan melegséget és gazdagságot ad az életnek, amit semmi más nem pótolhat. Oscar Wilde


Einstein
A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik gonoszságokat követnek el, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik. (Albert Einstein)


Váci Mihály
Az arcodat ne mutasd szomorúnak. Ne lássa senki, mi az, amit eltűrt. Jobban kellene szeretni magunkat, hiszen mi már nagyon kiérdemeltük. (Váci Mihály)Az élet mindig akkor vág pofon, amikor kezded azt hinni, hogy most végre boldog lehetsz!Az életben annyi minden kell, s ha nem a tied, még jobban érdekel. Elérhetetlen álom, nincs is talán, csak akarni kell szívből, igazán!Az életben már sok mindent megbántam, de azt, hogy Téged megismertelek, sosem fogom!Édes dolog a barátság, kényeztető balzsam. Száll, mint a nyugalom madara: boldogan, halkan.Boldogok, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak ajándékba és nem lesznek magányosak. (Gyökössy Endre)Ha a kemény munka olyan csodálatos dolog lenne, valószínű, hogy a gazdagok mind maguknak tartanák meg. (Lane Kirkland)Ha bánat ér, legyél olyan, mint a kismadár, mely ha kivágják alóla a fát, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll!Ha megbántanak, ne azzal törődj, hogy mennyire fáj, hanem azzal, hogy az később a megbántás feladójának mennyire fog fájni!Ismered azt az érzést, amikor mosolyogsz, hogy más ne lássa, mennyire fáj?Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy!
Juan Manuel FangioMindig elfog a világ legjobb érzése, amikor köszönsz, vagy rám mosolyogsz mert, ha csak egy másodpercre is, de rám gondolsz!Mindig lesz annyi erőm, hogy rámosolyogjak azokra, akik sírva akarnak látni!Nagyra becsülöm azt a barátom, aki időt talál számomra a naptárában, de még jobban szeretem azt, aki elő sem veszi a naptárát, ha rólam van szó. (Robert Brault)Nehéz dolog, hogy ne szeress, nehéz az is, hogyha szeretsz. De a legnehezebb, ha hiába szeretsz!Nem az, az igaz barát, aki ha nevetsz, Veled nevet, Hanem az, aki ha sírsz, letörli a könnyeidet!


Cicero
Nem csak a szerencse vak, többnyire azokat is elvakítja, akiket kegyeibe fogad. (Cicero)Nem vagyok féltékeny típus, csak éppen nem tudom elviselni, ha hozzányúlnak ahhoz, ami az enyém! (Moulin Rouge)Néha könnyebb magadban csendben ülni és elviselni egyedül a fájdalmat, mint magyarázkodni másoknak, hogy mi is a probléma.Nincs annál rosszabb, mikor azt érzed, hogy nem voltál elég jó annak, aki Neked az egész világot jelentette!


La Fontaine
Nincs súlyosabb, mint egy titok, nem is bírják azt sokáig a hölgyek. S megvallom, sok férfit tudok, ki méltó párja itt a nőnek. (La Fontaine)


Samuel Beckett
Őrültnek születünk mindannyian. Néhányan végig őrültek maradnak. (Samuel Beckett)Sok ember hibája, hogy amikor minden rendben van az életével, megfeledkezik a nehéz időkről és azokról az emberekről, akik akkoriban mindent félretéve támogatták!Sose tárd fel az érzéseidet senkinek, mert még a legjobb szándékkal is ellened fordíthatják. (Barátok közt)Vannak pillanatok, amikor az élet bizonyos embereket elválaszt egymástól, csak azért, hogy mindketten megértsék, milyen sokat jelentenek egymásnak. Paulo Coelho


Vissza az előző oldalra


Hirdetés