my content


1966. május 16-án született Janet Jackson amerikai énekesnő

Janet Jackson

1966. május 16-án született Janet Jackson teljes nevén Janet Damita Jo Jackson amerikai énekesnő.

Néhány dal:
Again, All for You, Any Time, Any Place, Black Cat, Come Back to Me, Doesn't Really Matter, Escapade, Let's Wait Awhile, Love Will Never Do, Making Love In The Rain, Miss You Much, Nasty, Rhythm Nation, Runaway, That's the Way Love Goes, Together Again, What Have You Done for Me Lately, We Are the World 25 for Hait, When I Think of You, Young Love.

Janet Jackson honlapja
Janet Jackson facebook
Janet Jackson twitter

Május 16 - Események - Évfordulók


Vissza az előző oldalra