my content

Hirdetés

2014. október 27 - Napi járatot indít a dubaji székhelyű Emirates légitársaság Budapest és Dubaj között


2014. október 27 - Napi járatot indít a téli menetrend életbe lépésével a dubaji székhelyű Emirates légitársaság Budapest és Dubaj között


>
Leszáll az Emirates légitársaság egyik járata
Dubaj, 2008. július 29
MTI / EPA / Ali Haider


Az Emirates a világ negyedik legnagyobb légitársasága, bázis repülőtere az Egyesült Arab Emírségekben található Dubai International Airport. Flottája 224 repülőgépből áll, köztük ötven Airbus A380-asból, gépeikkel világszerte 143 úti célra közlekednek. 2013-ban az Emirates 44,5 millió utast szállított, és 22,5 milliárd dolláros árbevételt ért el.


A Budapest-Dubaj útvonalon a légitársaság A330-as Airbus gépeket közlekedtet majd, a gépeken 278-an utazhatnak. A Budapestről induló utasok egyetlen dubaji átszállással olyan népszerű turisztikai célpontokat érhetnek majd el, mint a thaiföldi Phuket, illetve olyan üzleti célpontokat, mint Peking, Szöul, Tajpej, Tokió vagy Sydney. A járat megnyitásával egyidejűleg kezdi meg működését Budapesten az Emirates új ügyfélközpontja, amely Európában a második (Manchesterben van az első), világviszonylatban pedig a hetedik lesz.


Évfordulónaptár:
Október 27 - Események - Évfordulók


Forrás:
MTI


Dátum:
2014.október 26


Vissza az előző oldalra


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

A bejegyzés ellenőrzés után kerül be!

Hirdetés